2020. november 25.,
szerda, Katalin napja

Huth Gergely: Ott vagyunk, ahol 2006-ban voltunk, tehát az alvilág kér hatalmat

Hír TV

2019. november 28., csütörtök 20:23

Czeglédy Csabánál és Szombathelyen futnak össze a szálak az ördög ügyvédje körüli ügyben Huth Gergely szerint. A Pesti Srácok főszerkesztője Magyarország élőben című műsorunkban elmondta: az eset arra világít rá, hogy a 2010 előtti módszerek köszönnek vissza, amelynek célja egyes alvilági körök hatalomra jutása.

Ki ez a bizonyos személy, hova vezetnek a szálak? – kérdezte Velkovics Vilmos

Huth Gergely elmondta, hogy a szálak Czeglédy Csabához vezetnek, a Facebook transzparencia oldala, azaz hirdetéstára, amely egy uniós kötelezés értelmében a politikai hirdetések finanszírozóinak személyazonosságát elérhetővé teszi, így ez alapján el lehetett kezdeni felgöngyölíteni a szálakat. Kiderült, hogy az a lejárató kampány, amely Balázsy Péter, a Fidesz szombathelyi polgármester-jelöltje ellen folytattak Czeglédyhez fűződik, ő ezt nem is tagadja, azonban az ördög ügyvédjét ugyanaz a bizonyos Horváth Csaba névvel önmagát a Facebookon regisztráló személy finanszírozza, aki Szombathelyi lejárató kampányt is finanszírozta, de ezen kívül ezer apró jel van ami még összeköti az eseményeket.

Az az érdekes, hogy ott vagyunk, ahol 2006-ban voltunk, tehát az alvilág kér hatalmat és én azt gondolom, hogy azok a megtévesztett rendes emberek, akik Karácsony Gergelyre vagy a Momentumra szavaztak ők ezt nem is értik és nem is látják át, hogy micsoda köröket juttatnak egyelőre csak helyi hatalomhoz és micsoda körök kérik a szavazatukat 2022-ben.

-          mondta Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője.

Hír TV