2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Magyarország élőben

Huth Gergely: Ott vagyunk, ahol 2006-ban voltunk, tehát az alvilág kér hatalmat

Czeglédy Csabánál és Szombathelyen futnak össze a szálak az ördög ügyvédje körüli ügyben Huth Gergely szerint. A Pesti Srácok főszerkesztője Magyarország élőben című műsorunkban elmondta: az eset arra világít rá, hogy a 2010 előtti módszerek köszönnek vissza, amelynek célja egyes alvilági körök hatalomra jutása.

  • Huth Gergely: Ott vagyunk, ahol 2006-ban voltunk, tehát az alvilág kér hatalmat

Ki ez a bizonyos személy, hova vezetnek a szálak? – kérdezte Velkovics Vilmos

Huth Gergely elmondta, hogy a szálak Czeglédy Csabához vezetnek, a Facebook transzparencia oldala, azaz hirdetéstára, amely egy uniós kötelezés értelmében a politikai hirdetések finanszírozóinak személyazonosságát elérhetővé teszi, így ez alapján el lehetett kezdeni felgöngyölíteni a szálakat. Kiderült, hogy az a lejárató kampány, amely Balázsy Péter, a Fidesz szombathelyi polgármester-jelöltje ellen folytattak Czeglédyhez fűződik, ő ezt nem is tagadja, azonban az ördög ügyvédjét ugyanaz a bizonyos Horváth Csaba névvel önmagát a Facebookon regisztráló személy finanszírozza, aki Szombathelyi lejárató kampányt is finanszírozta, de ezen kívül ezer apró jel van ami még összeköti az eseményeket.

Az az érdekes, hogy ott vagyunk, ahol 2006-ban voltunk, tehát az alvilág kér hatalmat és én azt gondolom, hogy azok a megtévesztett rendes emberek, akik Karácsony Gergelyre vagy a Momentumra szavaztak ők ezt nem is értik és nem is látják át, hogy micsoda köröket juttatnak egyelőre csak helyi hatalomhoz és micsoda körök kérik a szavazatukat 2022-ben.

-          mondta Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!