2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Magyarország élőben

Horváth László: Nyerészkedés gyanúja lengi be a gyöngyösi tesztügyet

A híradásokból úgy tűnik, hogy a baloldali vezetésű Gyöngyös önkormányzata nem azzal tesztelt, mint amit ígért – hívta fel rá a figyelmet Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője Magyarország élőben extra című műsorunkban annak kapcsán, hogy kiderült: csaknem hatszoros áron biztosította a koronavírus tesztet a gyöngyösi önkormányzat a helyi lakosoknak.

  • Horváth László: Nyerészkedés gyanúja lengi be a gyöngyösi tesztügyet

Hiesz György gyöngyösi polgármester november végén jelentette be, hogy elindul a városlakók önköltséges tesztelése kedvezményes 12 700 forintos áron. A HírTV kiderítette, hogy az önkormányzat által megbízott cég egy 2300 forintos tesztet használt. A televíziónk által megtudottra reagálva Horváth László a HírTV stúdiójában úgy vélekedett, fontos lenne tudni egy gyorsteszt esetében, mi a magyarázata annak, hogy a teszt hatszor kevesebbe kerül, mint maga a tesztelés.

A kormánypárti politikus azt is tisztázandónak tartja, hogy miként fordulhat elő, hogy az önkormányzat szerződést köt egy céggel, majd pedig az önkormányzat számlájára kellett előre befizetni a pénzt. Horváth László hozzátette: a legfontosabb az a kérdés:

nyerészkedett-e valaki az egészségüket féltő gyöngyösieken?

Horváth László a HírTV stúdiójában arról is beszámolt, hogy Gyöngyös baloldali városvezetése még a járvány első hullámakor meghirdetett egy adakozási akciót, amelynek az volt a célja, hogy egy tesztgépet vásároljanak, végül ennek megvétele elmaradt.

 

Teljes beszélgetés: 

HírTV

KAPCSOLÓDÓ: 

Csaknem hatszoros áron biztosított koronavírus-tesztet a gyöngyösi önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!