2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Magyarország élőben

Horváth László: A 100 milliós büntetés egész Gyöngyöspatát sújtja

Ürügyként használják a szegregációt a jogvédők, céljuk pedig, hogy beárazzák azt és precedenst teremtsenek vele más ügyek indításához - jelentette ki Horváth László a gyöngyöspatai ügy kapcsán Magyarország élőben című műsorunkban. A térség országgyűlési képviselője kifejtette: a bíróságnak az önkormányzatra és a helyi tankerületre kirótt 100 millió forintos büntetése lehet, hogy jogszerű, de igazságtalan és romboló.

  • Horváth László: A 100 milliós büntetés egész Gyöngyöspatát sújtja

 

„Ez a döntés nagyon sokunk szerint lehet, hogy jogszerű, de igazságtalan, egyoldalú, túlzó, méltánytalan és romboló. Egy egész települést büntet meg, méghozzá méltánytalanul nagy összeggel, és azt a társadalmi békét, amit 2011 után, amikor kívülről jövő igazságosztók verték szét a település békéjét,  csináltak ott 500 milliós számlát a rendőrségnek, majd a kifizetetlen számlákat meg a romokat hátrahagyva távoztak. Ez volt a 2011-es történet. Azóta talpra állt Gyöngyöspata, de vannak olyan erők, akik a saját politikai érdekeik mentén, ha úgy tetszik csatatérré, polgárháborús övezetté akarják Gyöngyöspatát változtatni”

– mondta el a véleményét Horváth László.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!