2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Magyarország élőben

Horváth József: Magyarország a radikális iszlamisták szemében egy kiemelt célpont

Robbantani akart egy iszlamista férfi Budapesten. Bomba is volt nála. Mi volt a célja a gyanúsítottnak? A részletekről Horváth József biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük Magyarország élőben extra című műsorunkban.

  • Horváth József: Magyarország a radikális iszlamisták szemében egy kiemelt célpont

„Hallhattuk, Hajdu János arról beszélt, hogy csőbombát akart robbantani és a tömegbe is akart hajtani ez fiatalember. Az ön fejében milyen kép fogalmazódik? Egy magányos elkövető vagy valamiféle szervezet állhat a háta mögött?”

-        kérdezte Velkovics Vilmos.

„A szó klasszikus értelmében semmiképpen sem beszélhetünk magányos elkövetőről, hiszen ahogy itt Hajdu János is elmondta, az Iszlám Állam az interneten keresztül instruálta, kvázi ötleteket adott neki és az, hogy most milyen helyszínen hajtja végre, nyilvánvaló, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság helyszíne az Iszlám Állam számára hangsúlyos lett volna abból a szempontból, hogy itt nagy tömeg van, hatalmas médiafigyelem és nem utolsó sorban, Magyarország, amely eddig sikeresen állt ellen az illegális bevándorlásnak és ezáltal a radikális iszlám terjedésének, ezt régóta mondjuk többen, hogy Magyarország a radikális iszlamisták szemében egy kiemelt célpont”

-        válaszolta Horváth József.

Kapcsolódó anyagunk: 

Robbantani akart Magyarországon egy iszlamista férfi

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!