2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Magyarország élőben

Hankó Zoltán: Össztársadalmi érdek, hogy minél többen kapjanak oltást

Jelen ismereteink szerint nem lehet a koronavírus-járványt megfékezni védőoltás nélkül, mindenképpen indokolt, hogy minél hamarabb rendelkezésre álljon a megfelelő vakcina – hívta fel rá a figyelmet Hankó Zoltán, Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke Magyarország élőben extra című műsorunk pénteki adásában.

  • Hankó Zoltán: Össztársadalmi érdek, hogy minél többen kapjanak oltást

Hankó Zoltán emlékeztetett, a vírus velünk van és ha újra megnyílik a társadalom, akkor berobban a járvány, de - mint rámutatott - örökké nem lehet a négy fal között élni. Szerinte nagyon fontos lenne, hogy minél hamarabb minél többen kapják meg a védőoltást.

Ha a fiatalok nem oltatják be magukat, akkor ők akár tünetmentes vírushordozóként a környezetüket tudják fertőzni, vagyis össztársadalmi feladat és össztársadalmi cél, hogy a társadalom minél nagyobb hányada minél rövidebb időn belül oltásban részesüljön

– tette hozzá.

Hankó Zoltán szerint meg kell üzenni az embereknek, ne hallgassanak a szkeptikusokra és tegyék félre az elbizonytalanító társadalmi viták hatásait.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!