2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Magyarország élőben

Gyurákovics Andrea: Baranyi Krisztinának szövetségesei között kellene keresnie a felvétel készítőjét

"Viszont a rohadt szemét zsidó befektető, az nem építhet 1200 négyzetméteren többet. Ugye?" Egy online megbeszélésen tett antiszemita kijelentést Ferencváros polgármestere. Baranyi Krisztina elismerte, hogy a titokban rögzített felvételen ő beszél. De miért vitatkozott össze a baloldal? A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Gyurákovics Andrea, a Fidesz IX. kerületi frakcióvezetője volt a vendége.

  • Gyurákovics Andrea: Baranyi Krisztinának szövetségesei között kellene keresnie a felvétel készítőjét

Tehát akkor most döntsük el. Nem adjuk el a telket, nincs belőle semennyi bevételünk, viszont a rohadt szemét zsidó befektető, az nem építhet 1200 négyzetméteren többet. Ugye?

 Elszabadultak az indulatok a Ferencvárosi Önkormányzatban. A TV2 Tények hozzájutott egy hangfelvételhez, amelyen Baranyi Krisztina polgármester magából kikelve zsidózik, és vitatkozik szövetségeseivel. A kerületvezető a 444-nek elismerte, hogy a mondat egy több órás online vita végén hangzott el. A Tények szerint Baranyi azért akarja sürgősen kiárusítani az önkormányzat tulajdonait, mert súlyos mínuszban van a kerületi költségvetés.

 Velkovics Vilmos műsorvezető reflektált arra, hogy Baranyi Krisztina azóta a Népszavában már megjelentetett egy közleményt, melyben próbálja megmagyarázni az elhangzottakat és Gyurákovics Andreát nevesíti meg, mint a felvétel készítőjét.

A frakcióvezető úgy véli, hogy Baranyi Krisztinának a saját oldalán, a szövetségesei között kellene keresnie azt, aki a felvételt készítette, mivel a kerület vezetője gyakorlatilag már mindenkit magára haragított a képviselő testületben.

Az online megbeszélésen a teljes testület képviseltette magát, legtöbbször utólag kapnak csak tájékoztatást, hogy milyen intézkedéseket hoz a veszélyhelyzet idején a polgármester van, amit megküld van, amit nem küld meg előminősítésre a képviselők számára. A hangfelvétel egy telek eladásról szólt, amit előzetesen nem támogatott a testület, majd a járványhelyzetben egyszemélyben eldöntötte az eladását Baranyi Krisztina.

Arra a felvetésre, hogy a felvételt manipulatívan ragadták ki Gyurákovics Andrea kijelentette:

Nem értek egyet ezzel, ezt nem lehet manipulálni, ezt nem lehet megmagyarázni, ez elhangzott, neki ezért a szavakért vállalni kell a felelősséget, de a kiadott közlemények alapján hárít, egy szóval nem kért elnézést vagy nem mondta, hogy vállalja a következményeket.

A ferencvárosi koalíció szétesőben van és ez Baranyi Krisztina hibája

Gyurákovics Andrea elmondta, hogy Baranyi Krisztina folyamatosan támadta a szövetséges párttársakat és a jobboldalt egyaránt. Előfordult, hogy sértődöttség miatt csak úgy otthagyta az ülést. Kérések ellenére nem adnak ki szerződéseket, vannak előterjesztések, amik, ha nem tetszenek neki egyszerűen csak nem veszi őket napirendre.

A képviselők a kerület jobbításáért akarnak tenni és a saját nézeteit próbálja ráerőltetni a képviselőkre.

Baranyi Krisztina 9 milliárddal vette át Ferencvárost, most azok a hírek járnak, hogy 2 milliárd forintos a kerület hiánya.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!