2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Magyarország élőben

György István: Minden rendelkezésünkre álló vakcinát felhasználunk

74 ezer, 18 és 60 év közötti krónikus beteg kaphatja meg a kórházi oltópontokon az AstraZeneca védőoltását a hétvégén. Az érintetteket ma erről sms-ben tájékoztatták. A stúdióban György István államtitkár, az Országos Oltási Munkacsoport vezetője volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

  • György István: Minden rendelkezésünkre álló vakcinát felhasználunk

György István cáfolta azt az ellenzéki állítást, hogy 150 ezer vakcina áll a raktárakban. Elmondta továbbá, hogy minden héten minden vakcinát eloltanak.

Az államtitkár arról is beszélt, hogy csak az elmúlt egy hétben 200 ezerrel nőtt a koronavírusra regisztráltak száma.

Szerinte nincs szükség stadionokban berendezett oltópontokra, az egészségügyi ellátórendszer képes, hogy a már kijelölt helyeken végezze az oltást.

„Most már a harmadik hullám támad bennünket és soha nem látott agresszivitással támad most a vírus. Nagyon komoly felfutása van a fertőződésnek. Éppen ezért minden eszközzel meg kell próbálnunk védekezni ellene. Egyrészt a kormány szigorító intézkedéseinek a betartásával, másrészt pedig az oltással, hiszen most már rendelkezésre állnak a vakcinák.”

- jegyezte meg György István államtitkár, az Országos Oltási Munkacsoport vezetője.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!