2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Magyarország élőben

György István: Minden rendelkezésünkre álló vakcinát felhasználunk

74 ezer, 18 és 60 év közötti krónikus beteg kaphatja meg a kórházi oltópontokon az AstraZeneca védőoltását a hétvégén. Az érintetteket ma erről sms-ben tájékoztatták. A stúdióban György István államtitkár, az Országos Oltási Munkacsoport vezetője volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

György István cáfolta azt az ellenzéki állítást, hogy 150 ezer vakcina áll a raktárakban. Elmondta továbbá, hogy minden héten minden vakcinát eloltanak.

Az államtitkár arról is beszélt, hogy csak az elmúlt egy hétben 200 ezerrel nőtt a koronavírusra regisztráltak száma.

Szerinte nincs szükség stadionokban berendezett oltópontokra, az egészségügyi ellátórendszer képes, hogy a már kijelölt helyeken végezze az oltást.

„Most már a harmadik hullám támad bennünket és soha nem látott agresszivitással támad most a vírus. Nagyon komoly felfutása van a fertőződésnek. Éppen ezért minden eszközzel meg kell próbálnunk védekezni ellene. Egyrészt a kormány szigorító intézkedéseinek a betartásával, másrészt pedig az oltással, hiszen most már rendelkezésre állnak a vakcinák.”

- jegyezte meg György István államtitkár, az Országos Oltási Munkacsoport vezetője.

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!