2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Sporthírek 10:00

Magyarország élőben

György István: Európában elsőként kezdjük meg a harmadik oltások beadását

  • György István: Európában elsőként kezdjük meg a harmadik oltások beadását

Vasárnaptól kezdődik a 60 év felettiek oltási akciója, amelyben háziorvosok, önkéntes orvosok és egyetemi hallgatók személyesen keresik fel a koronavírus ellen még be nem oltott időseket.

Jelenleg 470 ezren vannak azok, akik eddig nem kértek semmilyen vakcinát.

A kampánnyal párhuzamosan Európában elsőként lehetőség nyílik a harmadik oltás felvételére is.

Az újabb dózist azok kérhetik, akik már legalább négy hónapja már megkapták a második oltást.

Magyarország élőben című műsorunkban György István, területi közigazgatásért felelős államtitkár, az Országos Oltási Munkacsoport vezetője volt Trombitás Kristóf műsorvezető vendége.

„Minden valószínűség szerint megúszhatatlan az, hogy a delta variáns Magyarországon is fertőzzön, még nagyobb mértékben. Miután 3 millió ember még nincs beoltva Magyarországon, egészen biztos, hogy ők sokkal támadhatóbbak a vírus által.”

- hangsúlyozta György István.

„Magyarországon egy hónap alatt legalább 2 millió oltást be tudunk adni, tehát ha ez a tendencia tovább folytatódhatott volna, akkor most 7,5 millió beoltottnál járnánk.”

- tette hozzá az Országos Oltási Munkacsoport vezetője.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!