2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Magyarország élőben

György István: A vakcinák továbbra is nagyon csöpögtetve érkeznek az országba

Csütörtöktől már az idős, regisztrált embereket oltják, miközben ismét kevesebb vakcinaérkezett Magyarországra. Lesz-e hiány és hogyan módosul az oltási terv? A Magyarország élőben vendége György István, a Miniszterelnökség államtitkára volt.

„Ugye ezen a héten megkezdődik a harmadik kör, vagyis a 89 évnél idősebb, regisztrált páciensek oltása. Hányan vannak ők?”

-          kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Most már a legidősebbek oltásával folytatjuk, tehát átlépünk a harmadik prioritási csoportba, ahol is most már széles körben lakossági érintetteket fogunk oltani, mindazokat a regisztráltakat, akik krónikus megbetegedésben szenvednek. (…) A vakcinák továbbra is nagyon csöpögtetve érkeznek az országba. Az Európai Unió sajnos nem biztosít számunkra megfelelő vakcinamennyiséget és ezért mindig nagyon pontosan meg kell határoznunk, hogy mennyi az eloltható mennyiség, hiszen az a cél, hogy mindig az éppen arra a hétre esedékes vakcinamennyiséget el tudjuk oltani (…)”

-          válaszolta György István.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!