2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Magyarország élőben

Gárdos László: A magyar gyerekorvosok meg vannak győződve arról, hogy az oltások hasznosak

Kevesebb mint 30 ezer 12-15 év közötti gyermek kapta meg eddig a koronavírus-elleni védőoltást. Miért fontos, hogy minél hamarabb a fiatal korosztály is beoltott legyen. Erről is kérdeztük Dr. Gárdos Lászlót, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának elnökét Magyarország élőben extra című műsorunkban.

  • Gárdos László: A magyar gyerekorvosok meg vannak győződve arról, hogy az oltások hasznosak

„A gyerekek oltásáról minden esetben a szülők döntenek, akik közül sokan magukat sem oltatták be. (…) Mit üzenne ezeknek a szülőknek doktor úr?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„A magyar gyerekorvosok meg vannak győződve arról, hogy az oltások hasznosak. Az a baj, hogy az oltásellenességnek egy része nem tudományos alapokon, hanem hitel, babonaszerű hiten múlik, az az nem fogadnak meg semmiféle racionális érvet”

-        mondta Gárdos László.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!