2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hírek 18:00

Magyarország élőben

Gábor Dzsingisz: A holland miniszterelnök helyében szerényen meghúzódnék a sarokban

Letérdeltetné Magyarországot a holland miniszterelnök. Mark Rutte az Unióból is kitenne minket. A Magyarország élőben című műsorunkban Hollandiából kapcsoltuk Gábor Dzsingisz magyar származású kereszténydemokrata politikust, a stúdióban pedig Deák Dániellel a XXI. Század Intézet vezető elemzőjével beszélgettünk a témáról.

 

Ebben a témában erkölcsi mandátuma a holland miniszterelnöknek nincs. Azt gondolom, hogy az is óriási probléma, hogy nem igazán tudják a külföldi politikusok, hogy mi is van konkrétan a magyar törvénybe írva.

A holland miniszterelnök helyében szerényen meghúzódnék a sarokban

– jegyezte meg Gábor Dzsingisz

Világokharca zajlik most – ezt már Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője mondta. Ugyanaz a törésvonal látható, mint a bevándorlás kérdésekor. Jelenleg politikai üzengetéseket látunk. A nyugat-európai országok elszoktak attól, hogy a keleti  országoknak vannak saját gondolataik. Az egykori balliberális kormányok ugyanis azt csinálták, amit Brüsszel mondott. A nyugatnak az az érdeke, hogy kiszolgáltatottak legyünk!

Az ellenzéki oldalon történtekről Deák Dániel megjegyezte: 

Nem az a kérdés, hogy meg fog-e szűnni az MSZP, hanem az, hogy mikor!

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!