2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Földi László: A demokrácia nem létezik rend nélkül

Egyre többen gondolják azt, hogy az Egyesült Államok lassan egy bukott államra hasonlít. Közel százezer ember életét követelte a járvány, lángolnak a városok, fel akarják oszlatni a rendőrséget és közben az erőszakos „antifasiszták” arról győzködik a lakosságot, hogy fogadják be az anarchiát a szívükbe.

  • Földi László: A demokrácia nem létezik rend nélkül

Földi László, biztonságpolitikai szakértő volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége Magyarország élőben extra című műsorunkban.

Az amerikai George Floyd tragikus halálát követő eseményekkel kapcsolatban így fogalmazott Földi László:

„Én úgy látom, hogy egy hosszabb folyamatnak egy következő állomásához érkeztünk. A folyamatnak pedig az volt a lényege, hogy – ugye sokszor beszéltünk erről is – bizonyos erőterek megpróbálják a világot egy kicsit átalakítani, átformálni és a hagyományos nemzeti struktúrákat gyakorlatilag félretéve, egy másfajta struktúrában gondolkodnak. Az nyilvánvaló, hogy ez nem megy egyik napról a másikra. Tehát elő kell készíteni ehhez a terepet.”

A biztonságpolitikai szakértő később hozzátette:

„A lényeg az, hogy gyakorlatilag a káoszon keresztül olyan helyzetet építsenek és alakítsanak ki, amely következtében – és ez a következő lépés véleményem szerint - maga a tömeg, az emberek nagy része fogja követelni a rendcsinálást. Ha megfigyeljük akkor ugye egy érdekes időpontban van ez.”

A koronavírus, a közelgő elnökválasztás, egyes gazdasági tényezők, az amerikai események működése, a terrorizmus megjelenése és mindezek kül- és belpolitikai hatásával kapcsolatban tekintsék meg teljes műsorunk:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!