2024. 07. 25. Csütörtök Kristóf, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Híradó 15:00

Magyarország élőben

Farkas Örs: Ma éjféltől hatályba lép a veszélyhelyzetet megszűntető törvény

Aláírta a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt az államfő. A Magyarország élőben vendége Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője.

  • Farkas Örs: Ma éjféltől hatályba lép a veszélyhelyzetet megszűntető törvény

„Körülbelül két hete nyújtotta be a kormány azt a javaslatot, amely a rendkívüli jogrend, a veszélyhelyzet megszüntetéséről szól, illetve ezzel egyidejűleg azokról az intézkedésekről, amely ezt követően is fennmarad. Ezt megtárgyalta az országgyűlés, a tegnapi napon döntöttek mind a kettőről, mindkettőt támogatta az Országgyűlés, a mai napon aláírta az államfő a törvényeket és azok éjféltől hatályba is lépnek”

- mondta farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője. Elmondta, a csütörtöki kormányinfó keretein belül, Gulyás Gergely fog tájékoztatni az idősáv fenntartásáról.

Teljes beszélgetés:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kínától vett fel hitelt a magyar állam

Kínától vett fel hitelt a magyar állam

Az egymilliárd eurós kínai hitellel a központi költségvetés devizaadósságának aránya megközelítette a kormány által deklarált 30 százalékos maximum célszintet.
Minden férfi migránst Albániába küldenek az olaszok augusztustól + videó

Minden férfi migránst Albániába küldenek az olaszok augusztustól + videó

A mediterrán állam partjainál összeszedett bevándorlókat augusztustól az Albániával kötött egyezmény szerint őrzött táborokba szállítják. A Hír TV által megkérdezett olasz kormánypárti képviselők szerint a cél továbbra is az, hogy véget vessenek az Európát sújtó migrációnak. Ugyanakkor arra emlékeztetnek: ha nem fogadják be az érkezőket, Brüsszel megbünteti őket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!