2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Magyarország élőben

Ezért van szükség újabb Békemenetre

Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy az az ellenzék, amelyik hatalomra akar kerülni, annak az a Gyurcsány Ferenc a vezetője, aki gyakorlatilag 2006-ban a demokráciát és az emberi jogokat lábbal taposta, ezen kívül olyan liberális, globalista modellt kényszerítene Magyarországra, amely megakasztaná azt a fejlődést, amit az elmúlt 10 évben felmutatott az ország – jelentette ki Fricz Tamás, a CÖF-CÖKA kuratórium tagja a HírTV Magyarország élőben extra című műsorának csütörtöki adásában annak apropóján, hogy eldőlt október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján ismét Békemenetet tartanak.

  • Ezért van szükség újabb Békemenetre

A 2018-as választások előtt volt a legutóbbi Békemenet, majd a 2019-es önkormányzati választások évében nem merült fel az esemény megtartásának ötlete, majd a pandémia miatt a demonstráció megtartása komoly veszélyt jelentett volna – emlékeztetett Fricz Tamás.

A CÖF-CÖKA Kuratórium tagja szerint most abban reménykednek, hogy nem jön el a járvány negyedik hulláma és akkor valóban sor kerülhet a következő Békemenetre.

Földi-Kovács Andrea műsorvezető kérdésére, hogy miért éppen október 23-án lesz a Békemenet, Fricz Tamás elmondta, a nemzeti ünnep szimbolikus, hiszen szabadságharcunk dicsőséges napjáról van szó, és most is ott tartunk, hogy a magyar szuverenitás veszélyben van.

A célok, amelyek miatt a Békemenet kimegy az utcára, az pontosan megegyezik azzal, ami ’56-ban is kivitte az embereket, mert ismét a nemzeti szuverenitásunk van veszélyben, egy átfogó összehangolt támadás indult Magyarország ellen, a saját életformánkat kell megvédenünk, mér a támadás olyan szintre érkezett a globális liberális köröktől, az európai uniós bürokráciától, valamint elittől, ami gyakorlatilag a saját életformánkat veszélyezteti

– tette hozzá.

Kiemelte, a támadások azért is erősödtek, mert 2022-ben választások lesznek Magyarországon, tehát, eljött az ideje annak, hogy újra legyen Békemenet.

Az Index szerint a CÖF-CÖKA láthatóan fél Gyurcsány Ferenctől, hiszen a csütörtöki sajtótájékoztatón Csizmadia László, CÖKA kuratóriumi elnöke arról beszélt, hogy emlékeztetni kell az embereket a 2006. október 23-i véres tömegoszlatásra. A portál cikkére reagálva Fricz Tamás leszögezte, egyáltalán nem félnek Gyurcsánytól, ugyanakkor szerinte  Csizmadia Lászlónak igaza van.

A nemzeti szuverenitás védelme, és amit Csizmadia László mond az teljesen összefügg, ugyanis jelezni kell azt is, hogy a globális köröknek vannak magyarországi kihelyezett ügynökségei, „hasznos idiótái”, akik azt akarják megvalósítani, amit a globális körök, hogy elvegyék s szuverenitást

– mutatott rá.

Teljes beszélgetés: 

HírTV

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ:

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!