2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 22:40

Magyarország élőben

Ezért van szükség újabb Békemenetre

Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy az az ellenzék, amelyik hatalomra akar kerülni, annak az a Gyurcsány Ferenc a vezetője, aki gyakorlatilag 2006-ban a demokráciát és az emberi jogokat lábbal taposta, ezen kívül olyan liberális, globalista modellt kényszerítene Magyarországra, amely megakasztaná azt a fejlődést, amit az elmúlt 10 évben felmutatott az ország – jelentette ki Fricz Tamás, a CÖF-CÖKA kuratórium tagja a HírTV Magyarország élőben extra című műsorának csütörtöki adásában annak apropóján, hogy eldőlt október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján ismét Békemenetet tartanak.

  • Ezért van szükség újabb Békemenetre

A 2018-as választások előtt volt a legutóbbi Békemenet, majd a 2019-es önkormányzati választások évében nem merült fel az esemény megtartásának ötlete, majd a pandémia miatt a demonstráció megtartása komoly veszélyt jelentett volna – emlékeztetett Fricz Tamás.

A CÖF-CÖKA Kuratórium tagja szerint most abban reménykednek, hogy nem jön el a járvány negyedik hulláma és akkor valóban sor kerülhet a következő Békemenetre.

Földi-Kovács Andrea műsorvezető kérdésére, hogy miért éppen október 23-án lesz a Békemenet, Fricz Tamás elmondta, a nemzeti ünnep szimbolikus, hiszen szabadságharcunk dicsőséges napjáról van szó, és most is ott tartunk, hogy a magyar szuverenitás veszélyben van.

A célok, amelyek miatt a Békemenet kimegy az utcára, az pontosan megegyezik azzal, ami ’56-ban is kivitte az embereket, mert ismét a nemzeti szuverenitásunk van veszélyben, egy átfogó összehangolt támadás indult Magyarország ellen, a saját életformánkat kell megvédenünk, mér a támadás olyan szintre érkezett a globális liberális köröktől, az európai uniós bürokráciától, valamint elittől, ami gyakorlatilag a saját életformánkat veszélyezteti

– tette hozzá.

Kiemelte, a támadások azért is erősödtek, mert 2022-ben választások lesznek Magyarországon, tehát, eljött az ideje annak, hogy újra legyen Békemenet.

Az Index szerint a CÖF-CÖKA láthatóan fél Gyurcsány Ferenctől, hiszen a csütörtöki sajtótájékoztatón Csizmadia László, CÖKA kuratóriumi elnöke arról beszélt, hogy emlékeztetni kell az embereket a 2006. október 23-i véres tömegoszlatásra. A portál cikkére reagálva Fricz Tamás leszögezte, egyáltalán nem félnek Gyurcsánytól, ugyanakkor szerinte  Csizmadia Lászlónak igaza van.

A nemzeti szuverenitás védelme, és amit Csizmadia László mond az teljesen összefügg, ugyanis jelezni kell azt is, hogy a globális köröknek vannak magyarországi kihelyezett ügynökségei, „hasznos idiótái”, akik azt akarják megvalósítani, amit a globális körök, hogy elvegyék s szuverenitást

– mutatott rá.

Teljes beszélgetés: 

HírTV

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!