2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Magyarország élőben

Dr. Kacskovics Imre: Több fronton is készülnünk kell az őszre, leginkább növelni kell a beoltottak számát

Egyre jobban terjed Nyugat-Európában a koronavírus delta-variánsa. Ideérhet-e Magyarországra és ha igen, mikor? Milyen következményei lehetnek hazánkra nézve? A Magyarország Élőben Extra című műsorunkban Földi-Kovács Andrea dr. Kacskovics Imre immunológust kérdezte.

  • Dr. Kacskovics Imre: Több fronton is készülnünk kell az őszre, leginkább növelni kell a beoltottak számát

- Mit lehet tudni a delta + variánsról -

kérdezte Földi Kovács Andrea.

- Egyelőre keveset és szerencsére még távol van. Hagy időt nekünk felkészülni, mert az eredeti D variáns hónapokkal ezelőtt megjelent, de tudomásom szerint még Németországban a fertőzések kis százalékát adja, Nagy-Britanniában 95% és Magyarországon is valószínűleg itt lehet. A nyár valószínűleg nyugalomban telhet el, de az őszre fel kell készülnünk több fronton is. Leginkább növelni kéne a beoltottak számát - 

mondta dr. Kacskovics Imre immunológus, az ELTE természettudományi karának dékánja.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!