2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 12:55

Magyarország élőben

Deutsch Tamás: A néppárti tagpártok 80-85 százaléka támogatja és elismeri a Fideszt

A Brüsszelben indult Magyarország elleni politikai akciók 80 százaléka mögött a magyar ellenzéki politikusok állnak-mondta a Magyarország élőben című műsorunkban Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint a DK, az MSZP és a Momentum képviselői a politikai siker reményében szándékosan ártanak az országuknak. Deutsch Tamás úgy véli, hamarosan újabb támadások várhatók Magyarország ellen.

  • Deutsch Tamás: A néppárti tagpártok 80-85 százaléka támogatja és elismeri a Fideszt

„Amikor legutóbb Zágrábban volt az EPP-nek kongresszusa, beszélgettem külföldi képviselőkkel és ők azt mondták, hogy személy szerint nekik nagyon hiányoznak a fideszes képviselők: Szájer József szakértelme, Orbán Viktor meglátásai, tehát nekik rossz az, hogy nincs ott a Fidesz. Ugyanakkor az elit részéről meg van egy erős tolás, hogy dőljön már el végre, hogy a Fidesz tagja marad-e Néppártnak vagy nem marad tagja. Ön szerint melyik álláspont fog győzedelmeskedni?"

– kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Nekem az a határozott véleményem, hogy ha őszintén mondják vagy mondhatnák el a véleményüket a néppárti tagpártok, illetve az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában tevékenykedő politikusok, akkor lényegét tekintve két kis létszámú csoportot leszámítva az említett személyi kör 80-85 százaléka az támogatja, elismeri a Fideszt, méltányolja azokat a sikereket, amelyeket Magyarországon elértünk, fontosnak tarja azt az értékorientált kereszténydemokrata politikát, amit a Néppárton belül a Néppárt frakcióján belül az európai politikában, akár magyar miniszterelnök, a Fidesz elnöke vagy mi néppárti európai képviselők folytatunk vagy képviselünk(...)”

„Mindenki készüljön arra, hogy magyar ügy újra plenáris ülésen, januárban mindenféle bizottsági meghallgatások, senki által nem ismert intézeteknek, civil szervezeteknek a jól ismert magyarországi ellenzéki mantrát Brüsszelbe, Strasbourgba kivivő, a magyarországi jogállamiság állítólagos problémáiról szóló jelentései. Az egésznek az a célja - nem jövőbelátó képesség, hanem ez a tervszerű építkezés, amit ők csinálnak ez a tervszerű Magyarországgal szembeni hadjárat, amit folytatnak, az azt célozza, hogy egy újabb 7-es cikkely szerinti eljárást tudjanak elindítani Magyarország, a saját hazájuk ellen. Ez az őrjöngés, ami Brüsszelben jellemzi őket és szerintem ennek a hazai változatát folytatják Magyarországon." 

– válaszolta Deutsch Tamás.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Egyre többen dolgoznak Magyarországon + videó

Egyre többen dolgoznak Magyarországon + videó

Márciusban 38 ezerrel dolgoztak többen, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az ezzel kapcsolatos résztelekről Pásztor Szabolcsot, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány kutatási igazgatóját kérdeztük.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!