2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

A Pál utcai fiúk 12:55

Magyarország élőben

Deutsch: Nem szeretjük, ha a németek bevonulnak és a saját hazánkban fenyegetnek minket

Nettó hazugságnak nevezte Deutsch Tamás, a Fidesz uniós parlamenti delegációvezetője a HírTV Magyarország élőben című műsorának pénteki adásában Jávor Benedek, a Párbeszéd volt EP-képviselőjének azon kijelentését, miszerint az uniós átlagnál nagyobb mértékben érintette a koronavírus-járvány a magyar gazdaságot, vagyis az Orbán-kormánynak jobban szüksége van az EU-s forrásokra. A politikus arra is reagált, hogy Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő mindenfajta felhatalmazás nélkül egyszemélyes vizsgálatot folytatott Magyarországon, majd hazánkat élesen kritizálta.

  • Deutsch: Nem szeretjük, ha a németek bevonulnak és a saját hazánkban fenyegetnek minket

Deutsch Tamás emlékeztetett, Jávor Benedeket a magyar állampolgárok kiszavazták az Európai Parlamentből, de rögtön a segítségére sietett Karácsony Gergely nevű „haverja” és a budapesti adófizető polgárok közpénzén továbbra is - mint fogalmazott - Brüsszelben héderezik és ugyanazt folytatja, mint amit európai parlamenti képviselőként is csinált.

A tevékenysége kapcsán nem arról vált híressé, hogy az igazmondás lenne az erőssége

– tette hozzá.

A Fidesz európai parlamenti képviselője kiemelte, a járvány miatt a magyar gazdaság megközelítőleg 6 százalékkal esett vissza, de az európai átlag 8,5 százalék.

Földi-Kovács Andrea műsorvezető felvetésére, Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő azt állítja, Magyarországon rendszerszinten lopják az uniós pénzt, Deutsch Tamás úgy fogalmazott, Freund láthatóan fel akar szállni arra a cunamira, amit a hasonszőrű alakok gerjesztettek, ahol olcsón lehet népszerűséget szerezni Nyugat-Európa szerte, ha valaki kemény dolgokat mond Magyarországgal kapcsolatban.

A zöldpárti EP-képviselő a napokban úgy fogalmazott meg éles kritikát a magyar kormánnyal szemben, hogy Magyarországon csak Karácsony Gergely főpolgármesterrel, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel, a Klubrádió szerkesztőségének tagjaival, illetve Iványi Gábor lelkésszel folytatott beszélgetést.

Nekünk jóérzésű magyaroknak elegünk van abból, ha a barnainges németek, vagy zöldinges németek bevonulnak Magyarországra, hiszen Freund mindenfajta európai parlamenti döntés nélkül eljött Budapestre és egyszemélyes vizsgálatot folytatott, tehát nem szeretjük, ha a németek bevonulnak és a saját hazánkban fenyegetnek minket, magyarokat

– emelte ki Deutsch Tamás.

Ami az Iványi Gábor egyházát ért „megpróbáltatásokat” illeti, a Fidesz uniós parlamenti delegációvezetője rámutatott,

ez az egyház az egyházaknak járó normatív támogatáson felül az „orbáni diktatúrában” 2,5 milliárd forint plusz támogatást kapott a szociális tevékenysége finanszírozására.

Arra a felvetésre, hogy Dobrev Klára, a DK képviselője bejelentette, lesz európai minimálbér, sőt a tagállamoknak ezt kötelező lesz bevezetni, Deutsch Tamás azt mondta,

Gyurcsányéknál családi hagyomány, hogy hazudnak reggel, délben és este,

hiszen - tette hozzá - amit Gyurcsányné állít az köszönőviszonyban sincs a valósággal, mert az Európai Bizottság egy olyan ajánlást tett, amiben arra ösztönzi a tagállamokat, hogy tovább növeljék a minimálbért.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!