2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Európai Híradó 03:40

Magyarország élőben

Deutsch: Ha Juncker a fake news ellen akar fellépni, söprögessen a saját háza táján

Úgy tűnik, a fokozódó isiász közepette valamiféle birkózó vitamint szedett be az Európai Bizottság elnöke – reagált a Hír TV Magyarország élőben című műsorának keddi adásában Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője arra, hogy Jean-Claude Juncker harcot hirdetett az álhírek ellen és a Berliner Morgenpost című német lapnak Orbán Viktort említette példaként, kiemelve, hogy szerinte a magyar kormányfőt terheli a felelősség egyebek között a Brexitért is.

  • Deutsch: Ha Juncker a fake news ellen akar fellépni, söprögessen a saját háza táján

Deutsch Tamás Földi-Kovács Andrea műsorvezetőnek úgy fogalmazott, ha Juncker fake news-zal szeretne foglalkozni, akkor elsősorban a saját háza táján kellene sepregetnie, hiszen

az Európai bizottság ontja magából a hazug, valótlan, manipulatív információkat, egyebek között a migrációról is.

Példaként említette, hogy fokozatosan nő a migrációs nyomás, ehhez képest pedig az Európai Bizottság azt hangoztatja, hogy mennyivel enyhült, vagy ott van az anonim migránskártyák rendszere, amiről azt híresztelik, hogy egy kifogástalan rendszer, ugyanakkor pedig döbbenetes számok látnak napvilágot arról, hogy százezres nagyságrendben adtak ellenőrzés nélkül az Európai Unió terültére érkezett illegális migránsoknak anonim bankkártyákat 500-1500 eurós havi pénzt ezekre utalva. Hozzátette: azt hazudják, hogy ezeket a kártyákat csak Görögországban lehet felhasználni, ehhez képest a Magyarországon elfogott terrorista vezérnél is anonim migránskártyát találtak.

A Brexittel kapcsolatos vádról szólva a Fidesz EP-képviselője elmondta, az egész Európai Unió állam- és kormányfői közül egyedül Orbán Viktor fejtette ki, hogy nem lenne jó az EU-nak a britekkel való szakítás, természetesen hozzátéve, hogy a kérdésről egyedül a brit állampolgároknak van joga dönteni.

A műsorvezető felvetésére, hogy vajon miként kíván „visszalőni” Jean-Claude Juncker, Deutsch Tamás úgy vélte, itt már valójában csupán öncélú „izmozásról” van szó.

Juncker és a néhány hónapig még hivatalban lévő Európai Bizottság Európai Bizottság egy lejárt lemez, lejárt szavatosságú élelmiszer, romlott élelmiszer, divatjamúlt ruha, senki nem veszi elő őket a gardrób szekrényből

– tette hozzá Deutsch Tamás.

Az EP-Képviselő szerint az Juncker és a jelenlegi Európai Bizottság az Európai Unió történetének eddigi leggyengébb teljesítményét nyújtotta.

A politikus cáfolta, hogy az elmúlt öt évben kizárólag rossz döntések születtek volna, ugyanakkor meglátása szerint az európai polgárok döntő többségét érintő kérdésekben tragikus döntések születtek, vagy nem születtek meg a döntések.

Arra a kérdésre, hogy mennyi fideszes mandátumra számít, Deutsch Tamás elmondta, arra számít, hogy a mostaninál több lesz, a 14-15 mandátumot sem tartja kizártnak. 

Kiemelte, azért kell, hogy minél több fideszes és KDNP-s képviselő legyen Brüsszelben, mert csak a Fidesz és a KDNP képviselői azok, akik a magyar érdekeket tartják szem előtt. 

 

Hír TV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!