2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Magyarország élőben

Deák Dániel: Áldozati szerepben tetszelegne Karácsony Gergely

Miért kapkod a főpolgármester? Többek között erre is kerestük a választ a Magyarország élőben című műsorunkban, ahol Deák Dániel a XXI. Századi Intézet vezető elemzője volt a vendég.

Egyáltalán nem lehet olyan szörnyű állapotokról beszélni, mint amit Karácsonyék emlegetnek. Tetteikkel aktivizálni szeretnék az ellenzéki szimpatizánsokat. Nem az átláthatóság a céljuk, a kezdetek óta azt mondják, hogy csődbe fog menni Budapest – nincs valós számadat mögötte, ez egy politikai kommunikáció.(…) Nem áll jól a népszerűsége Karácsony Gergelynek - tette hozzá Deák Dániel.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!