2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Radar 00:00

Magyarország élőben

Deák Dániel: Áldozati szerepben tetszelegne Karácsony Gergely

Miért kapkod a főpolgármester? Többek között erre is kerestük a választ a Magyarország élőben című műsorunkban, ahol Deák Dániel a XXI. Századi Intézet vezető elemzője volt a vendég.

Egyáltalán nem lehet olyan szörnyű állapotokról beszélni, mint amit Karácsonyék emlegetnek. Tetteikkel aktivizálni szeretnék az ellenzéki szimpatizánsokat. Nem az átláthatóság a céljuk, a kezdetek óta azt mondják, hogy csődbe fog menni Budapest – nincs valós számadat mögötte, ez egy politikai kommunikáció.(…) Nem áll jól a népszerűsége Karácsony Gergelynek - tette hozzá Deák Dániel.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!