2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Magyarország élőben

Czunyiné Bertalan Judit: Ez a viselkedés egy hétköznapi munkahelyen sem megengedett

A parlamenti kocsmai stílus háttérbe szorítása a célja annak a törvénymódosításnak, amellyel szabályoznák a képviselői jogokat - jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit kormánypárti képviselő a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A politikus kifejtette: a ellenzék részéről kormánypárti politikusokat ért becsmérlő megnyilvánulások nem a képviselői véleménynyilvánítás kategóriájába tartoznak.

  • Czunyiné Bertalan Judit: Ez a viselkedés egy hétköznapi munkahelyen sem megengedett

Azt mondja az ellenzék, hogy azon a bizonyos, munka törvénykönyvének záró szavazásán a kormányoldal nem engedte meg az obstrukciót, tehát nem engedte szóhoz jutni az ellenzéket, illetve, hogy kifejtse az álláspontját, nem tárgyalták érdemben azokat az indítványokat, amelyeket benyújtottak. Mennyire lehet számolni ennek a törvénynek a visszatartó erejével ezek után a kijelentések után? - kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

Azt gondolom, hogy azok a parlamenti képviselők, akik egyébként is a választók megbízásából és az esküjükhöz híven végzik a dolgukat azok ezután sem számíthatnak semmiféle a módosítás alatt lévő vagy a ma tárgyalt szabályozásnak a következtében, akik viszont úgy gondolják, hogy a Parlament egy "akcióhely", ahova bemennek és úgy hívják fel magukra a figyelmet és úgy viselkednek, hadd idézzem mert néha bent az ülésteremben  olyan hangulat van, mintha egy kocsmában lennénk, ahol bármilyen kifejezést, trágárság, ocsmányság, közönségesség belefér. Ez egy hétköznapi normál értelemben vett munkahelyen sem megengedett. 

- mondta Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!