2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni 10:55

Magyarország élőben

Csipes Tamara: Amiért én mentem az olimpiára, úgy érzem, teljesítettem

Magyarország a 15. helyen zárta a tokiói olimpiát, 6 arany-, 7 ezüst- és 7 bronzéremmel, amire 25 éve nem volt példa. A koronavírus világjárvány miatt egy évvel elhalasztott ötkarikás játékokon a legeredményesebb sportoló Csipes Tamara volt, aki kétszer is a dobogóra állhatott. Kajak 4-esben az aranynak, míg egyéniben az ezüstéremnek örülhetett. A 31 éves sportoló élete egyik legnagyobb győzelmének tartja az 500 méteren elért második helyet, mert megmutathatta, mire képes egyedül és végre legyőzhette a hatszoros olimpiai bajnok Kozák Danutát is. A Magyarország élőben olimpikon vendégével, Csipes Tamarával beszélgetett Trombitás Kristóf műsorvezető.

  • Csipes Tamara: Amiért én mentem az olimpiára, úgy érzem, teljesítettem

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!