2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Magyarország élőben

Csárdi Antal: Rossz üzenete van annak, hogy a megújuló baloldal visszanyúl ezekhez a személyekhez

Az LMP törvénnyel kényszerítené az önkormányzati vezetőket arra, hogy a Czeglédy Csabához hasonló múltú emberekkel a települések ne köthessenek szerződést- mondta az ellenzéki párt parlamenti képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Csárdi Antal szerint elfogadhatatlan, hogy egy olyan ember világítja át az újbudai és erzsébetvárosi önkormányzatot, aki büntetett előéletű és jelenleg is eljárás folyik ellene. A politikus közölte, hogy a javaslatok kidolgozásába a Momentumot is be szeretnék vonni.

  • Csárdi Antal: Rossz üzenete van annak, hogy a megújuló baloldal visszanyúl ezekhez a személyekhez

A hétfői Magyarország élőben című műsorban Földi-Kovács Andrea vendége Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője volt.

Kiosztották a posztokat a fővárosban, az LMP szerint nem tekinthető pozitív tendenciának az, hogy a régi szocialista elit kétes megítélésű tagjai kapnak pozíciókat a fővárosban és ezzel részesei lesznek a város vezetésének.

Meglepődtek ezen a lépésen? – tette fel első kérdését a műsorvezető Csárdi Antalnak.

 

Azt gondolom joggal lepődtünk meg, hogy egy ilyen döntés született – hangzott el a gyors reakció Csárdi Antal szájából.

Mindez azért fura, hiszen a DK és a szocialista párt is azt állítja, hogy az előzetes egyeztetéseken senkinek nem volt kifogása ellenük – fűzte hozzá Földi-Kovács Andrea.

Czeglédy Csaba megbízásai kiverték a biztosítékot az ellenzéki pártok között, a Momentum mellett az LMP-nél is. A politikus szerint rossz üzenete van annak, hogy a megújuló baloldal visszanyúl ezekhez a személyekhez. 

A teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!