2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Radar 00:00

Magyarország élőben

Budai Gyula: Egy dolgot szeretnék kérdezni Cseh Katalintól - Hol a pénz?

Pénteken a NAV Bűnügyi Főigazgatósága elrendelte a nyomozást költségvetési csalás bűncselekménye miatt, a Cseh Katalin érdekeltségébe tartozó cégek - állami támogatásokat érintő - beruházásai miatt. Az ügyről Gerhardt Máté műsorvezető Budai Gyulát, a Fidesz országgyűlési képviselőjét kérdezte.

- Cseh Katalin azzal védekezett, hogy ő már nem ügyvezető, nincs köze a cégekhez, teljesen ártatlan és ez be fog bizonyosodni. A NAV azonban nem adott helyt ennek a magyarázatnak. Azt tudjuk, hogy rengeteg cég vett részt ebben az ügyben és megjelent sajtócikkek alapján valószínűsíthető: úgy játszottak össze, hogy az egyikük biztosan nyerjen, másikuk azért indult el, hogy papíron legyen egy ellenfél, aki utána nem kapja meg a támogatást. Látszik, hogy ezt szépen felépítették, kérdés, hogy a nyomozás majd mire jut?

- Ez valóban egy nagyon jól megkonstruált céghálózat, amelyben budapesti telephellyel rendelkező cégek sokasága van. Milyen érdekes, hogy ezek nem budapesti székhellyel indultak el pályázatokon, hanem találtak egy többszörösen hátrányos helyzetben lévő kistérséget, mint Nógrád, Szécsény, Vác térsége tekintettel arra, hogy ott a maximumot lehet kihozni a támogatásokból és ott indították el a projekteket

- reagálta a felvezetésre Budai Gyula.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!