2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Magyarország élőben

Bubenkó Csaba: Felvállalt, modern képviselet kell a dolgozóknak

Modern alapokra helyezett munkavállalói érdekképviselet vezetője szólalt fel a miniszterelnök által kezdeményezett népszavazás mellett. Az Egyenlő.hu elnöke, Bubenkó Csaba volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

  • Bubenkó Csaba: Felvállalt, modern képviselet kell a dolgozóknak

 

„Én azt gondolom, hogy fontos egy ilyen társadalmi kérdésben megnyilvánulni és álláspontot képviselni.”

- jegyezte meg Bubenkó Csaba.

A demokráciában a népszavazás a vélemény kinyilvánításának legjobb eszköze, ezért arra buzdítja az emberek az Egyenlő.hu elnöke, hogy amennyiben népszavazást írnak ki, arra mindenki menjen el, aki teheti.

Az Egyenlő.hu-hoz való csatlakozásról és a munkavállalók mellett kiálló tevékenységekről tekintsék meg teljes adásunk:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!