2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Magyarország élőben

Bubenkó Csaba: A kereskedelemben is szükség lesz a béremelésre

Az öt és fél milliós oltottsági határhoz kötött enyhítések életbelépésével, megszűnik a kötelező maszkhasználat az üzletekben is és a négyzetméter-alapú létszámkorlátozás. A Magyarország élőben extra vendége Bubenkó Csaba a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke volt.

  • Bubenkó Csaba: A kereskedelemben is szükség lesz a béremelésre

 

A kereskedelem felkészült arra, hogy visszatérnek az élményvásárlók. Szerencsére a kereskedelemre nem volt jellemző az elvándorlás, szemben a vendéglátással. Ugyanakkor ebben a szektorban is szükség lesz béremelésre. legalább 15-20 százalékosra. Fontos, hogy megfelelő létszámú dolgozó legyen, nekik megfelelő fizetésemelésre lesz szükségük.

A beszélgetés végén még a szakszervezetek, és munkájuk is szóba került.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

CNN: bajban van Joe Biden

CNN: bajban van Joe Biden

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!