2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Magyarország élőben

Boros Bánk Levente: A pedofilokkal szembeni szigorításoknak elsöprő a támogatottsága

Összpontosított támadás hazánk ellen a pedofilellenes törvény miatt: az ellenzéki sajtó szerint megosztja a magyar társadalmat az LMBTQ-kérdés. Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője elemzett Magyarország élőben extra című műsorunkban.

  • Boros Bánk Levente: A pedofilokkal szembeni szigorításoknak elsöprő a támogatottsága

„(…) A társadalom maga, hogyan vélekedik erről a törvényről? Lehet-e tudni? Vannak-e mérések?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Mi azt látjuk, a számok azt mutatják, hogy a pedofilokkal szembeni szigorításoknak elsöprő a támogatottsága Magyarországon. 90 százalék fölötti talán, akik masszívan támogatják ezeket az intézkedéseket, de ugyanígy, nem ugyanilyen mértékben, de a magyar társadalom többsége támogatja azt is, hogy fiatalkorúak számára ezek a különböző műsorszolgáltatók ne sugározhassanak homoszexuális vagy pedig pornográf propagandát”

-        mondta Boros Bánk Levente.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Lehet-e durvább a foci? Miért Szoboszlainak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók? Zacher Gábort a botrányos ellátásról kérdeztük. A várólistákról, az ügyeleti rendszer átalakításáról és a palliatív ellátás fejlesztéséről pedig Takács Péter egészségügyi államtitkárral beszélgettünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!