2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Magyarország élőben

Békés Bence: Izzadságszagú Karácsony Gergely felháborodása

A rasszista bűncselekmény miatt elítélt Jobbikos politikust védett tavaly egy nyilvános rendezvényen Karácsony Gergely, aki most bojkottot hirdetett a Hír Tv ellen. Vendégünk Békés Bence publicista, aki levelet írt a főpolgármesternek.

  • Békés Bence: Izzadságszagú Karácsony Gergely felháborodása

„Abban biztos vagyok, hogy nem egy őszinte felháborodás volt a részéről. Egyébként meg lehet nézni, én többször is visszanéztem, hogy mit is kifogásolt ő ebben a beszámolóban. Teljesen korrekt volt a beszámoló, tehát ez egy izzadságszagú előrángatott történet.  Engem meglepett, bár megszokhattuk a főpolgármester úrtól, hogy nagy kilengésekre képes: egyik oldalon emberjogi, kisebbségvédelmi, esélyegyenlőségi szimbolikus kiállásokra, másik oldalon pedig ő volt már 2011 júliusában, - amikor még javában járkáltak a bakancsosok, a Jobbik és a Magyar Gárda és a többi szervezet a cigány telepeken, - aki először technikai koalíciót javasolt a Jobbikkal”

- mondta Békés Bence, a Magyar Nemzet publicistája.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!