2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Magyarország élőben

Baán László: Ha nagyba vágjuk a fejszénket, nagy lesz az ellenállás is

Megnövelt és megújuló zöldfelület, díjnyertes épületek. Négy év múlva megnyílik a Liget Budapest projekt összes új intézménye Baán László miniszteri biztos szerint, aki erről Magyarország élőben című műsorunkban beszélt.

  • Baán László: Ha nagyba vágjuk a fejszénket, nagy lesz az ellenállás is

A Lánchidat és az Országházat hozta példaként Baán László arra vonatkozólag, hogy a Liget Budapest projektet most hasonló támadások érik. A munkálatok ezek ellenére folytatódnak, a projekt miniszteri biztosa szerint 2023-ra az összes új intézmény megnyílik.

A már átadott elemeket már most nagyon sok ember használja, így a Szépművészeti Múzeumot, vagy a kutyás élményparkot. Fenntartás az UNESCO részéről a Néprajzi Múzeummal kapcsolatban van, de a legvégén, amikor minden megvalósult a tervek szerint, az ellenzők álláspontja értelmezhetetlen lesz -szögezte le Baán László.

Földi-Kovács Andrea kérdésére a miniszteri biztos arról is beszámolt, hogy a projekt keretén belül arra is sor kerül, hogy értékes műtárgyakat helyezzenek el és őrizzenek meg méltó módon az eljövendő generációk számára a Városligetben.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Támadások árnyékolják be a közelgő nyári olimpia megnyitóját. Párizs már teljes készültségben van. Az elmúlt időszakban több merénylet is történt a francia fővárosban. A nehéz körülmények ellenére, azonban emberek százezrei várják az öt karikás játékokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!