2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Láncreakció

Láncreakció – A NATO fontolgatja egy állandó új ukrajnai szövetségi megbízott kinevezését + videó

A NATO egy új ukrajnai szövetségi megbízott kinevezésével megerősíteni szándékozik hosszú távú elköteleződését Ukrajna felé.

  • Láncreakció – A NATO fontolgatja egy állandó új ukrajnai szövetségi megbízott kinevezését + videó

A tartalomból:

Ukrajna biztos győztes, jelentette ki a NATO Katonai Bizottságának vezetője. Rob Bauer admirális szerint Joe Biden elnöknek teljesen igaza van abban, hogy Oroszországot győzni hagyni teljesen elfogadhatatlan az Egyesült Államok számára.

Franciaország olyan országok koalícióját kívánja létrehozni, amelyek készek oktatókat küldeni Kijevbe, mondta Emmanuel Macron a Volodimir Zelenszkijjel tartott közös sajtótájékoztatón pénteken az Elysee-palotában.

A NATO fontolgatja egy állandó új ukrajnai szövetségi megbízott kinevezését, hogy a blokk ilyen módon megerősítse hosszú távú elköteleződését Ukrajna felé - jelentette a Foreign Policy. Az információt az amerikai kongresszusi képviselők is megerősítették a hírportálnak.

Két interkontinentális ballisztikus rakétát tesztelt az Egyesült Államok, amelyek az USA nukleáris triádjának részét képezik. A Defense News szerint a teszteket június 4-én és június 6-án hajtották végre: az interkontinentális ballisztikus rakétákat a kaliforniai Vandenberg Űrbázisról indították, a teszteken az amerikai légierő és az űrerő is részt vett.

"Ukrajnában most bitorolják a hatalmat, de Oroszország kész megkeresni, hogy kivel tud tárgyalni – mondta Vlagyimir Putyin államfő a szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum plenáris ülésén. Az orosz elnök megismételte, hogy Moszkva illegitim vezetőnek tekinti Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, mivel mandátumának lejárta után nem tartottak választásokat a háború miatt.

 

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!