2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Kultúra

Zöldövezet: Vadlányok barlangja

  • Zöldövezet: Vadlányok barlangja

A használt sütőolaj másik élete

Lefolyókba öntve környezetszennyezés, benzinkúton leadva környezetvédelem. Egyszerű a kérdés: Mi legyen a használt sütőolaj sorsa?

Zöld tömegközlekedési terv

Mostantól a MÁV írja a távolsági buszok menetrendjét is. A hatékony szervezésből pénzt, a pénzből környezetbarát fejlesztéseket tervez a közlekedési társaság.

Vadlányok barlangja

Nehéz bizonyítékot gyűjteni arról, hogy tényleg vadlányok lakják-e a Vadlánlikot. Aki eddig megpróbálta, nem jött vissza onnan. Legendák és természeti értékek nyomában a Keszthelyi-hegységben.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!