2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Kultúra

Zöldövezet: Egy, eddig soha nem látott fegyvertörténeti kiállítás nyílt meg

Vadászati és Természeti Világkiállítás: vadászat és vadászati fegyverek a honfoglalástól napjainkig; Díjat nyert a legjobb ötlet: a módszer, ami megmenti az ételekekt a szemétbe jutás elől; Tisztítás: folytatják a Hévízi-csatorna takarítását, megtisztítják a vizet az elszaporodott, idegen honos növényektől.

Megnyitották a Vadászat és vadászfegyverek Magyarországon című kiállítást kedden a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. A tárlat az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításhoz kapcsolódó kulturális fesztivál első rendezvénye.

Tesznek a pazarlás ellen

Magyarországon évente 65 kg ételmaradékot dobnak kukába az emberek. Ez nem csak pazarlás, hanem a környezetet is szennyezi. A vendéglátószektor egyes szereplői már léptek! Minden a Munch.hu-ról.

Folytatják a Hévízi-csatorna takarítását

Megkezdődött a Hévízi-tavat a Zala folyóval összekötő Hévízi-patak tisztísáa, ugyanis az utóbbi időben több idegenhonos növényfaj is megtelepedett benne, amelyek a gazdag faunát veszélyeztethetik.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Hadik: Készül a leghuszárosabb magyar film

Film készül Hadik Andrásról, a Habsburg Birodalom legnevesebb katonai vezetőjéről. A film főszereplője Trill Zsolt lesz. 2021. október 27.

Még két hétig vár sokszínű programkínálattal a Múzeumok Őszi Fesztiválja

A múzeumok testi-lelki harmónia megteremtésében betöltött szerepére hívja fel a figyelmet idén a Múzeumok Őszi Fesztiválja. 2021. október 27.

Nézettségi rekordot döntött a HírTV

Még a két nagy kereskedelmi csatornánál is többen választották a HírTV-t 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!