2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Kultúra

Több százan zenéltek együtt Kecskeméten

Több százan zenéltek együtt az ország legnagyobb rockzenei flashmobján. A KecskemétRocks elnevezésű eseményén a Nirvana, a Depeche Mode, a Bikini és a Tankcsapda slágereit is eljátszották. A város polgármestere szerint egyre népszerűbb a gyermekek körében a zenetanulás, így a rendezvény remek lehetőséget nyújt a fiatal tehetségek számára is.

  • Több százan zenéltek együtt Kecskeméten

„A fesztiválokon jelent meg a könnyűzene egyelőre, és örülök neki, hogy sikerült most már második fesztiválon az idei évben a fiatalokat is megmozgatni, hiszen, ha megnézzük a fiatal zenészeket, nagy része kecskeméti, és lehetőséget biztosítottunk számukra. Ez óriási nagy öröm és a közönség pedig örül neki, hisz látjuk, hogy imádják ezt a zenét.”

- mondta Szemereiné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vajon a Nyugat miért akarja a saját életét nehezíteni Ukrajna kedvéért? Orbán Viktor szerint Magyarország a háború helyett a béke mellett kötelezte el magát, és ezt aligha érhetjük el azzal, ha Európa a saját gazdaságát gyengíti.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!