2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Kultúra

Több százan zenéltek együtt Kecskeméten

Több százan zenéltek együtt az ország legnagyobb rockzenei flashmobján. A KecskemétRocks elnevezésű eseményén a Nirvana, a Depeche Mode, a Bikini és a Tankcsapda slágereit is eljátszották. A város polgármestere szerint egyre népszerűbb a gyermekek körében a zenetanulás, így a rendezvény remek lehetőséget nyújt a fiatal tehetségek számára is.

  • Több százan zenéltek együtt Kecskeméten

„A fesztiválokon jelent meg a könnyűzene egyelőre, és örülök neki, hogy sikerült most már második fesztiválon az idei évben a fiatalokat is megmozgatni, hiszen, ha megnézzük a fiatal zenészeket, nagy része kecskeméti, és lehetőséget biztosítottunk számukra. Ez óriási nagy öröm és a közönség pedig örül neki, hisz látjuk, hogy imádják ezt a zenét.”

- mondta Szemereiné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Fegyveres túszszabadítás volt Rosztovban

Fegyveres túszszabadítás volt Rosztovban

Rendőrkommandó bevetése vetett véget egy terrorizmusért elítélt rabok által elkövetett túszejtésnek egy előzetes letartóztatási központban Rosztov-na-Donu városban, a bűnözőket "likvidálták" - közölte vasárnap az orosz Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat (FSZIN) sajtószolgálata.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!