2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Kultúra

Szujó Zoltánnal és újszerű közlekedési műsorral erősít a HírTV!

A klasszikus hírszolgáltatás mellett tovább színesíti nézőinek szánt tartalmait a HírTV. Ennek érdekében hamarosan egy vadonatúj formátum debütál a képernyőn. StartStop címmel egy olyan, jövőbe mutató technológiákat bemutató közlekedési műsor érkezik a csatornára, amely eddig még nem volt látható Magyarországon, a házigazdája pedig Szujó Zoltán lesz.

  • Szujó Zoltánnal és újszerű közlekedési műsorral erősít a HírTV!

A szombatonként képernyőre kerülő StartStop merőben más lesz a televíziókban eddig megszokott autós és közlekedési műsoroknál. A műsor tartalmi gerincét képezik az iparág hírei, a legújabb technológiák bemutatása, az autós és kötött pályás utazás újdonságai, a közösségi közlekedés robbanásszerű fejlődése, az autós-motoros technikai sportok kulisszatitkai, a földi-vízi-légi elektromos járművek növekvő népszerűsége vagy éppen az űrutazás hamarosan civilek számára is elérhető világa.

 

Szívesen mondtam igent a felkérésnek, hiszen közel áll hozzám a közlekedés és az autósportok világa. Ugyanakkor nem szerettünk volna egy újabb autós műsort készíteni, hanem sokkal izgalmasabbnak tartottuk, hogy megmutassunk mindent amely manapság közlekedés témakörben a világban történik. Az autóipar drámai mértékű átalakulása mellett rengeteg olyan technológia és újítás lát napvilágot, amelyek alapvetően fogják meghatározni, hogy akár már a közeljövőben is hogyan jutunk el A-ból B-be. Ezért rendkívül megtisztelő és kihívásokkal teli feladat számomra, hogy ebbe a világba beavathatom a nézőket

– mondta el Szujó Zoltán, a StartStop műsorvezetője.

A StartStop alkotóinak célja, hogy a közönség számára érthetően és kézzelfoghatóan mutassanak be mindent, amely az emberek és világ közlekedésére hatással lehet a jövőben. Az egyéni és tömegközlekedés gyökeres átalakulásával, ezen keresztül a környezettudatosság egyre nagyobb térnyerésével rengeteg téma kínálkozik, amelyről érdemes tájékoztatni és tájékozódni.

Örömmel tölt el bennünket, hogy ebben az évben a Svenk című mozis magazin után már a második olyan műsort indíthatjuk el csatornánkon, amely szórakoztatva tájékoztathatja a közönséget. Nagyon izgalmasnak tartjuk, hogy a nézőinket egy olyan, éppen a saját technológiai forradalmát élő világról tájékoztathatjuk, mint a közlekedés. Az egész iparág mozgásban van, egy új korszak születésének lehetünk tanúi és nagyon izgalmas feladatnak tartjuk, hogy erről Magyarországon elsőként számolhatunk be hétről-hétre. Külön öröm számunkra, hogy ezt egy olyan népszerű, felkészült és a témakörben elismert műsorvezető segítségével tehetjük meg, mint Szujó Zoltán

– nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

A StartStop hetente szombatonként jelentkezik, az első adás június 5-én 13:05-től látható a HírTV-n. 

A tévéműsor gyártója a Hung-Ister Zrt., a szakmai együttműködő partnere az Auto-Motor.

------------------------------ ----------------

Szujó Zoltánról

Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós személyisége. Tanító diplomát szerzett, kosárlabda edzőként és német tanárként végzett, majd gyakornokként kezdte tévés pályafutását a Magyar Televízióban. Ezután kereskedelmi és közszolgálati közegben is országos ismertségre tett szert. Számtalan műfajban kipróbálta már magát, kezdve a reggeli műsorvezetéstől, a sportiporteri és szakkomentátori feladatokon keresztül egészen az olimpiai közvetítésekig. Házas, két lánya van.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jordán Tamás: Ha tényleg ez történt, nem tartom helyesnek

Jordán Tamás: Ha tényleg ez történt, nem tartom helyesnek

Utoljára a nyolcvanas évek elején Marosvásárhelyen hallott hasonlót Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, aki a Magyar Nemzet megkérdezett Jordán Tamás színházalapítóval együtt döbbenten áll a Katona József Színház botránya előtt.
Vidnyánszky Attila: Bicskanyitogató pártszimpátia alapján kedvezményeket adni

Vidnyánszky Attila: Bicskanyitogató pártszimpátia alapján kedvezményeket adni

Nagyon rossz irány és megengedhetetlen, amit a Katona József Színház tett azzal, hogy kedvezményeket ajánlott fel a Demokratikus Koalíció tagjainak – mondta Vidnyánszky Attila, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke. A másik nagy szakmai szervezet, a Magyar Színházi Társaság ügyvezető titkára, Vajda Márta is példátlannak találja ezt az esetet, szerinte azonban félreértésről lehet szó.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!