2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci

Következik:

Híradó 12:00

Kultúra

Szilvássy Carola életéről készült dokumentumfilmet mutattak be vasárnap este

Vasárnap este bemutatták az Uránia Nemzeti Filmszínházban, "A maga természete szerint és szabadon" című történelmi dokumentumfilmet. A film a 19. század végi és 20. század eleji Erdély kulturális és társadalmi életének meghatározó nagyasszonyának, Szilvássy Carolának az életét mutatja be. A főhősnőt alakító színésznő, Kádár Noémi elmondta a Hír Tv-nek: Carolának a társadalmi felelősségvállalás volt a hatalmas ereje. A film többek között ezt próbája bemutatni, példát mutatva a mai generáció számára.

  • Szilvássy Carola életéről készült dokumentumfilmet mutattak be vasárnap este

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!