2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Kultúra

Öt új próbatermet adtak át az Eiffel Műhelyházban

Világszínvonalú körülmények között próbálhatnak ezentúl zenekarok, szólisták, balett-társulatok az Eiffel Műhelyházban - mondta Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Ezerötszáz négyzetméter területen öt új próbatermet és hat gyakorlóhelyiséget adtak át az Eiffel Műhelyházban. A beruházás egy év alatt, 2 milliárd forintos állami támogatással, az Opera további 1 milliárd forintos hozzájárulásával valósult meg. Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója kiemelte, hogy ez az átadás azt is megmutatja, hogy nem csak üzemeltetni lehet egy házat, hanem összefogással tiszta szívvel építeni és fejleszteni is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!