2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Kultúra

Öt új próbatermet adtak át az Eiffel Műhelyházban

Világszínvonalú körülmények között próbálhatnak ezentúl zenekarok, szólisták, balett-társulatok az Eiffel Műhelyházban - mondta Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

  • Öt új próbatermet adtak át az Eiffel Műhelyházban

Ezerötszáz négyzetméter területen öt új próbatermet és hat gyakorlóhelyiséget adtak át az Eiffel Műhelyházban. A beruházás egy év alatt, 2 milliárd forintos állami támogatással, az Opera további 1 milliárd forintos hozzájárulásával valósult meg. Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója kiemelte, hogy ez az átadás azt is megmutatja, hogy nem csak üzemeltetni lehet egy házat, hanem összefogással tiszta szívvel építeni és fejleszteni is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!