2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Kultúra

Nem használhatják a V4 színházi találkozó védjegyét

Jogerősen megnyerte a váci Dunakanyar Színház egykori igazgatója az intézmény által ellene indított védjegy-bitorlási pert. A bíróság kimondta: az új vezetés által kinevezett színházigazgató nem használhatja a V4 színházi találkozó védjegyet, amit Kis Domonkos Márk már korábban levédetett.

  • Nem használhatják a V4 színházi találkozó védjegyét

V4 színházi találkozó kifejezetten a visegrádi országok színtársulatainak a fesztiválja.

Kis Domonkos Márk, a Váci Dunakanyar Színház egykori igazgatója tíz évvel ezelőtt álmodta meg a rendezvényt, amelynek logóját és szervezési rendszerét le is védette. A 2019-es önkormányzati választáson győztes baloldali váci városvezetés azonban 2020 elején megvált a színházigazgatótól, ám utódja továbbra is használta volna a V4 fesztivál logóját.

Hosszú pereskedés kezdődött, amelyet végül az egykori direktor nyert meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Partiumba érkezett a Petőfi-busz

Partiumba érkezett a Petőfi-busz

A Petőfi Irodalmi Múzeum a költő születésének 200. évfordulója alkalmából egy buszon rendezte be utazó tárlatát, amely több mint egy éven keresztül látogatja a kárpát-medencei magyarok lakta településeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A Velencei-tónál indul a tízéves Magyar Tavak Fesztiválja

A Velencei-tónál indul a tízéves Magyar Tavak Fesztiválja

Június 30-án indul a tízéves Magyar Tavak Fesztiválja, amely a többi közt operagálával, koncertekkel, csónakos és kerékpáros túrával, családi nappal, főzőversennyel várja az érdeklődőket a Velencei-tónál, majd Tiszafüreden és a Balatonnál - közölték a szervezők az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!