2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kultúra

Nem használhatják a V4 színházi találkozó védjegyét

Jogerősen megnyerte a váci Dunakanyar Színház egykori igazgatója az intézmény által ellene indított védjegy-bitorlási pert. A bíróság kimondta: az új vezetés által kinevezett színházigazgató nem használhatja a V4 színházi találkozó védjegyet, amit Kis Domonkos Márk már korábban levédetett.

  • Nem használhatják a V4 színházi találkozó védjegyét

V4 színházi találkozó kifejezetten a visegrádi országok színtársulatainak a fesztiválja.

Kis Domonkos Márk, a Váci Dunakanyar Színház egykori igazgatója tíz évvel ezelőtt álmodta meg a rendezvényt, amelynek logóját és szervezési rendszerét le is védette. A 2019-es önkormányzati választáson győztes baloldali váci városvezetés azonban 2020 elején megvált a színházigazgatótól, ám utódja továbbra is használta volna a V4 fesztivál logóját.

Hosszú pereskedés kezdődött, amelyet végül az egykori direktor nyert meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak

A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak

buli már szerdán beindul, pénteken pedig Curtis, Metzker Viktória és a Forge techno brigád érkezik, szombaton T. Danny és az Ultra Color Fesztivál festi színesre a Plázst, de a hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!