2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Kultúra

Nagyszabású rendezvények a Budai Várban

Két rendezvénnyel is készül az első kerület a szeptember 7-i hétvégére. Csütörtökön délután 2 órakor nyitja meg kapuit a Budai Várban a Budapesti Borfesztivál, amely számos pincészet borait sorakoztatja fel. E mellett a Szentháromság téren a Mátyás Templom szomszédságában tartják meg a Budavári Könyvünnepet, ahol hazai és határon túli kiadók sorakoztatják fel legfontosabb könyveiket. A kerület polgármestere azt mondta: a könyvhét kiváló lehetőség arra, hogy felhívják az emberek figyelmét az olvasás és a kultúra fontosságára.

  • Nagyszabású rendezvények a Budai Várban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!