2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kultúra

Ma kezdődik az EFOTT

Ma kezdődik az EFOTT, amelyen idén több mint kétszáz fellépő várja a közönséget a Velencei-tó partján.

  • Ma kezdődik az EFOTT

Az MTI-hez eljuttatott közleményükben a szervezők a fesztivál történetének egyik legerősebb headliner listáját ígérik az EFOTT 13 zenei helyszínére. Fellép az albán-brit Rita Ora, az olasz Gianluca Vacchi és a német Brooklyn Bounce, a lemezlovasok csapatát pedig az izraeli Borgore és a német Tujamo is erősíti.

A magyarok közül színpadra áll a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Wellhello, Majka, a Kowalsky meg a Vega, a Brains, a Follow The Flow, az USNK, a Punnany Massif, Szabó Balázs Bandája, az Anna & the Barbies, az Irie Maffia, a Péterfy Bori & The Love Band, a Bëlga, ByeAlex és a Slepp, valamint a Necc Party is, míg Caramel először ad koncertet a fesztiválon.

A keddi nyitónapon a hetijegyeseket zászlóparádé és utcakarnevál köszönti: ekkor zenészek járják körbe a területet, a fesztiválozókat egy óriási tábortűzhöz trombitálva. Ott a Follow The Flow énekese, Szakács Gergő várja őket baráti hangulatú, egy szál gitáros akusztik koncerttel.

A szerdai program része lesz többek között egy giccsparty is, de a különleges zenei ötletek egészen az utolsó napig fellelhetők lesznek az idei EFOTT-on - ígéri a szervezők közleménye.

Az EFOTT lesz idén a WWF Nagy Ugrás elnevezésű kampányának központi magyarországi helyszíne is: július 14-én 15 órakor közös vízbe ugrással hívják fel a résztvevők a figyelmet éltető vizeinkre.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!