2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Kultúra

Korszakhatáron címmel jelent meg Schmidt Mária új könyve

Ideje annak, hogy a magyar közgondolkodás a magyar nemzeti érdekek képviseletében álljon helyt - erről beszélt a Terror Háza Múzeum Főigazgatója legújabb könyvének bemutatóján.

Schmidt Mária a Korszakhatáron című esszékötetében fejezetről fejezetre veszi végig a világunk, Európa és hazánk helyzetét. A könyvben szó van többek között az elmúlt évtizedekben történt változásokról, a nők XXI. századi szerepéről, a nyugati társadalomtudományok hanyatlásáról, Európa szerepéről és jövőjéről, valamint a hazánkra váró jövőbeli feladatokról és kihívásokról is. A könyv a szerző 2018 és 2022 közötti időszakának válogatott írásait tartalmazza.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jégcsuszamlás történt a Dolomitokban

Legalább hatan vesztették életüket vasárnap az észak-olaszországi Dolomitok legmagasabb hegycsoportjának, a Marmoladának lejtőin egy jégcsuszamlás következtében.

Az abortuszt népszerűsíti a Fehér Ház

Kiskorúak számára népszerűsítette az abortuszt a Fehér Ház. Miután a demokraták elvesztették a Legfelsőbb Bíróságon az abortusz szabályozásáról szóló tárgyalást, a jog, hogy engedélyezzék a művi terhességmegszakítást, átkerült a tagállamok hatáskörébe.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!