2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kultúra

Két alkalommal is lesz MVM Karácsonyi Koncert a Zeneakadémián

A nagy érdeklődésre való tekintettel két alkalommal is lesz MVM Karácsonyi Koncert december 18-án a Zeneakadémia Nagytermében: az esti hangversenyre már november közepén elkeltek a jegyek, ezért a koncert rendezői délelőtt 11 órára újabb koncertet hirdettek meg, melyet kicsit megváltoztatott műsorral, egy részben, szünet nélkül rendeznek meg - közölték a szervezők szombaton az MTI-vel.

  • Két alkalommal is lesz MVM Karácsonyi Koncert a Zeneakadémián

Az MVM Karácsonyi Koncert méltó nyitánya a karácsonyi ünnepkörnek és egyben lezárása a 2022-es évnek, melynek programjában Baráti Kristóf, Kelemen Barnabás és Kokas Katalin hegedűn, Perényi Miklós és Kokas Dóra csellón, Drahos Béla fuvolán, Szatmári Zsolt klarinéton, Szentpáli Roland tubán, Balázs János zongorán és Vigh Andrea hárfán működik közre a koncert programjában - olvasható a közleményben.

Mint írják, a 11 órai koncerten Balázs János zongorán, Baráti Kristóf hegedűn, Drahos Béla fuvolán, Szentpáli Roland tubán és Vigh Andrea hárfán játszik. A délelőtti zenei program műsorában többek között Ibert Entr'acte, Gluck Boldog lelkek tánca, Csajkovszkij Melódia, Liszt Ferenc Ave Maria (Róma harangjai), Szentpáli Roland Carmen-fantázia, valamint Saint-Saëns Fantázia című művei szerepelnek.

A tájékoztatás szerint az esti, 19 óra 30 perckor kezdődő koncerten Balázs János zongorán, Baráti Kristóf hegedűn, Drahos Béla fuvolán, Kelemen Barnabás hegedűn és brácsán, Kokas Dóra gordonkán, Kokas Katalin hegedűn, Perényi Miklós gordonkán, Szatmári Zsolt klarinéton, Szentpáli Roland tubán és Vigh Andrea hárfán működik közre.

Az esti műsorban egyebek mellett Ibert Entr'acte, Dvorak g-moll, Puccini-Balázs Lauretta áriája, valamint Ravel Bevezetés és allegro című műveit hallhatják az érdeklődők - olvasható az összegzésben.

A két koncert pontos programja www.azongora.hu honlapon érhető el. Az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat 2023. január 25-én a Müpában Bogányi Gergely zongoraestjével folytatódik - áll a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!