2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kultúra

Jótékonysági borkóstoló

Újjászületés címmel jótékonysági borkóstolóval egybekötött kiállítást szervezett az Erdélyi Magyar Borászok Egyesülete. Az eseményt a leendő borászati székház udvarán tartották a partiumi Székelyhídon.

  • Jótékonysági borkóstoló

Az egykori kórház épületének udvarán gyűltek össze a bor- és kultúrakedvelők, hogy hozzájáruljanak az Erdélyi Magyar Borászok Egyesületének székházának felújításához. A civil szervezet 49 évre kapta használatba az ingatlant a székelyhídi önkormányzattól és egyelőre saját forrásból álltak neki a rendbetételnek.

A hármas újjászületés jegyében szervezték a jótékonysági eseményt. Az érmelléki borvidék felélesztése mellett új célt szeretnének adni az egykor családi házként, majd kórházként működő ingatlannak. Emellett pedig a Székelyhídi Képzőművészeti Csoport első bemutatkozó kiállítását is megtartották.

Az új székházban képzéseket szeretnének tartani, felszerelnek egy borászati laboratóriumot és kóstolótermet is kialakítanak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Kilencvenedik születésnapja alkalmából nagyszabású gálaműsorral köszöntik Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját, a Nemzeti Színház társulatának tagját a teátrum nagyszínpadán hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!