2024. 06. 29. Szombat Péter, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Kultúra

Így száguldozott a Szellemirtók sztárja a magyar utakon + videó

Bill Murray amerikai színész és komikus a városlődi születésű Stenger Mihálynál és feleségénél, Évánál lakott az elmúlt hétvégén Tökölön, mivel régi barátságot ápol a családdal. Stengerék évtizedek óta New Yorkban élnek, évente többször ellátogatnak tököli házukba. A sztár először jött Magyarországra, Németországban forgatott filmet, és elhatározta, meglátogatja régi barátait.

  • Így száguldozott a Szellemirtók sztárja a magyar utakon + videó

Több évtizedes barátság fűzi össze a világhírű amerikai sztárt a magyar származású családdal, akikhez az elmúlt hétvégén érkezett. – Elmentünk egy magyar étterembe, ahol Murray fokhagymás cigánypecsenyét evett, reggelre pedig zabsüteményt kért – idézte fel az elmúlt napokat Stenger Mihály, aki feleségével együtt megmutatta a sztárnak Budapestet, akit elvarázsolt a főváros. Utána Siófokra mentek, nagyon tetszett neki a Balaton is, nem gondolta, hogy ekkora tó van Magyarországon. Komppal átmentek Szántódról Tihanyba, ahol megcsodálták a félszigetet. Ellátogattak a dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumba, ahol Kaáli Nagy Géza professzorral beszélgettek, akivel a sztár régebben találkozott Amerikában. A művész nagy érdeklődéssel és szívesen vett részt lovas programokon, lovaskocsikázott is. – Nálunk éppen beérett a ropogós cseresznye, amiből James Murray nagy örömmel szedett, amit még soha nem csinált életében – tette hozzá a sztár vendéglátója.

Stenger Mihályról korábban írtunk, ugyanis a városlődi születésű férfi New Yorkban limuzinnal szállította a sztárokat a különféle forgatásokra, rendezvényekre, és az évtizedek alatt többel is barátságot ápol. Mihállyal találkoztunk, interjúztunk Városlődön és New Yorkban is, ahol feleségével évtizedek óta él.     

Mint ismert, Bill Murray amerikai színész és komikus. 2016-ban Murray elnyerte az amerikai humorért járó Mark Twain-díjat. Murray 1977-től 1980-ig a Saturday Night Live-on vált országosan ismertté, ahol Primetime Emmy-díjat kapott egy Variety-sorozat kiemelkedő megírásáért. Ezt követően számos sikeres vígjátékban vált sztárrá, mint például a Meatballs, a Caddyshack, a Stripes, a Ghostbusters, a Szellemirtók II, a Mi a helyzet Bobbal? és Groundhog Day. 

Forrás: VEOL

Fotó: VEOL

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!