2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Kultúra

Először lép fel Azahriah és Dzsúdló a Plázson

A Balaton legmenőbb partján ezen a hétvégén sem csak a hőmérő higanyszála szökik majd a magasba, a hangulat is tűzforró lesz. Pénteken a Nextlevel Balaton Special bulija hódítja meg a Plázs Arénát, szombaton pedig Azahriah és Dzsúdló veszi be a nagyszínpadot, míg éjjel négy helyszínen megy majd tovább a mulatság. Dobd le magad június 17-18-án is a siófoki Plázsra!

  • Először lép fel Azahriah és Dzsúdló a Plázson

Siófokon és a Plázson nem lehet unatkozni: nappal a homokos part, a kényelmes napágyak, a fodrozódó Balaton szolgálják az ötcsillagos kikapcsolódást, esténként pedig a legjobb előadók és partysorozatok adják egymásnak a kilincset. Ez a hétvégén is folytatódik: pénteken a Nextlevel Balaton Special bulija ígér agyeldobós partyzást, ahol biztos, hogy basszusból nem lesz hiány: Dublic, B’Andre, Skrude, Myamo, Sammiebeats és NoService tolják majd az ütemeket.

Másnap Azahriah és Dzsúdló érkezik. A trap hazai nagyágyúi külön-külön is több ezreket mozgatnak meg zenéjükkel, most pedig először mozgatják meg a srácok a Plázs közönségét. A koncert után négy helyszínen is hajnalig megy majd a tánc. A Summer Time party névsorán olyan dj-k és előadók szerepelnek, mint Bréda Bia, Daniel Nike, Jauri, KatapultDJ, Koósz Milán, Metzker Viktória, Purebeat, Regán Lili, Stephanie, Strong R., Szecsei, T.Danny, Valmar, Willcox és Yamina. Szombattól kezdve újra indul a Plázs egyik kedvenc partysorozata, a Wannabe Beach is, amely a ’90-es és 2000-es évek mindenki emlékeiben mélyen gyökerező slágereivel vár Spice Girls-ön innen, Backstreet Boys-on túl.

https://plazssiofok.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Kilencvenedik születésnapja alkalmából nagyszabású gálaműsorral köszöntik Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját, a Nemzeti Színház társulatának tagját a teátrum nagyszínpadán hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!