2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kultúra

Egyedülálló gigakoncert, ritkán látott világsztár vendég

A 2022-es év nagybetűvel írja be magát a NOX 20 éves történetébe. A zenekar - hosszú szünet után - újra aktív, nemrég jelent meg a friss lemezük November című számának klipje. Immár polcokon az új nagylemez is, és november 27-én egy hatalmas produkcióval a színpadra is visszatér a csapat a Papp László Arénában. A gigakoncert meglepetésvendéggel is készül: fellép majd az egyedülálló produkciójával világhírűvé vált Attraction Árnyékszínház, melyet a NOX egykori alaptagja, Szűcs Zoltán alapított.

  •  Egyedülálló gigakoncert, ritkán látott világsztár vendég

13 év csend és hallgatás után a NOX olyan erővel robbant vissza a köztudatba, melyről Szilvi és Tomi az elmúlt években csak álmodozott és terveket szőtt. Idén tavasszal futótűzként söpört végig a hír, hogy novemberben visszatér a NOX és egy páratlan gigantikus produkcióval, vadonatúj lemezzel, vadonatúj klippel és megannyi meglepetéssel örvendeztetik meg a közönségüket, megalakulásuk 20. évfordulójának alkalmából.

Eljött a hónap, melyre izgatottan várt a közönség. November elején megjelent a November című dal, egy a NOX-tól megszokott csodálatos és látványos videoklippel. November 14-én pedig végre napvilágot látott a vadonatúj album, mely találóan a Főnix címet kapta.

„Egy olyan lemez kelt életre, mely 13 hosszú éve okozott megfoghatatlan hiányérzetet bennünk és a NOX rajongóinak szívében. 11 vadonatúj dal, melyek egytől egyig erőt adnak, vígasztalnak, borzongatnak, és mosolyt csalnak az arcokra. Önazonos mégis friss, a NOX-ra jellemző hangzásvilággal, megfűszerezve az ősi magyarság eszenciájával és magyar népzene sokszínűségével.” - mesél az új albumról Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője.

A koncert sem fog szűkölködni látványban, varázsban és meglepetésekben. A csapattól megszokott gigantikus táncszínházzal párban járó koncertre, egy különleges közreműködő is felkérést kapott. Ezt a meglepetést Szűcs Zoltán vezetésével, az Attraction Árnyékszínház produkciója hozza majd el, emelve az est fényét. Talán vannak, akik nem emlékeznek már annyira a régmúltra, de Szücsi a NOX 2002-es megalakulásakor közel egy évig alaptag volt. Ebből kifolyólag nem is volt kérdés, hogy Szilvi és Tomi szerették volna, ha Ő is részese lesz az újjászületésnek: „Boldogan vállalták a felkérést és nagyon örültek a közös munkának, ahogy mi is! A dolog további különlegessége, hogy az Attraction Árnyékszínház nyilvánosan, még sohasem lépett fel Magyarországon a Budapest Sportarénában.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!