2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Kultúra

Adománygyűjtő pont nyílt Debrecenben

Egy doboznyi szeretet és összefogás Debrecenért – Add tovább adomány-gyűjtő pont nyílt a cívis városban. A segíteni akarókat egy mesebeli téli táj is várja, ahol a szerencsések még a Mikulást is elcsíphetik, ajándék csomagolás közben.

  • Adománygyűjtő pont nyílt Debrecenben

Mesebeli táj, havas erdő és csillogó hátú rénszarvasok. A debreceni Kölcsey Központ Hunyadi utca felőli oldalában az adventi időszakban kirakatkiállítás várja az erre sétálókat, december 27-ig. Még a Mikulás is feltűnt a tárlat közepén, őt szombaton és vasárnap is láthatják majd az arra sétálók.

A Kölcsey Központ bejáratánál Add tovább adománygyűjtőpont nyílt. Itt úgynevezett szeretetdobozok kaptak helyet, ahová adventi adományokat várnak: tartós élelmiszert, tisztító- fertőtlenítő szereket, és más felajánlásokat is.

Ezeket a rászorulókhoz, a magányos idősekhez, és a többgyermekes családokhoz, juttatják el.

Az adományok, a leadás után, az óvintézkedéseknek megfelelően 3 napra karanténba kerülnek, hogy azok a rászorulókhoz aztán teljes biztonságban juthassanak el.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!