2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Kultúra

A Veszprém-Balaton régió felkerülhet Európa kulturális térképére

Brüsszelben tartották a januárban induló Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa program első nemzetközi bemutatóját. A program vezérigazgatója azt mondta, hogy Európa Kulturális Fővárosaként a Veszprém - Bakony-Balaton-régió mellett népszerűsíteni akarják a magyar kultúrát és gasztronómiát is.

  • A Veszprém-Balaton régió felkerülhet Európa kulturális térképére

Januártól decemberig több ezer program várja majd az érdeklődőket. Markovits Alíz elmondta azt is, hogy fő cél a helyi közösségek erősítése is, és az, hogy a Veszprém-Balaton-régió felkerüljön Európa kulturális térképére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!