2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Kultúra

8. alkalommal rendezték meg a Made In Pécs Fesztivált

Nyolc helyszínen 8. alakommal rendezték meg Pécsett a Made In Pécs Fesztivált. Az esemény különlegessége hogy egyetlen nap alatt több mint 170 zenekar lépett fel.

  • 8. alkalommal rendezték meg a Made In Pécs Fesztivált

A szervezők figyelnek arra, hogy mind 8 fesztivál helyszínen az első fellépők ismert előadók legyenek. A Made In Pécs Cafeban a hazai rockzene ikonikus alakja Rudán Joe akusztikus koncertje indította a napot.

A koncerteknek helyet adó vendéglátó egységek mindegyike a belvárosban van, pár perc alatt el lehet jutni egyikből a másikba. A fesztivál sajátossága, hogy minden évben vannak hazai és külföldi vendégek. Idén kőbánya és Ljubljana volt a két kiválasztott.

A fesztivál különlegessége az is, hogy valamennyi helyszín ingyen látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!