2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Komment

Komment – Újabb késelés Mannheimben + videó

Leszúrták az AfD egyik önkormányzati képviselőjelöltjét kedd este Németországban. Egyre szaporodnak a politikai indíttatású támadások Nyugat-Európában. Mi lehet ennek az oka, és mi szabhatna ennek gátat? Aztán: ha Donald Trump és az EU akarná, akkor a háború huszonnégy óra alatt véget érne - így vélekedik Orbán Viktor, de hogy látták ezt a vendégek?

  • Komment – Újabb késelés Mannheimben + videó

 

Az adás vendégei:

  • Vasali Zoltán, elemző, az LMP tanácsadója
  • Haraszti Gyula, a Magyar Nemzet főmunkatársa, újságíró
  • Czutor Zoltán, dalszerző, előadó
  • Huth Gergely, a Pestisrácok.hu főszerkesztője

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!