2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Komment

Komment - Miért akar új választást Karácsony Gergely?

Ezúttal is négy vendéggel igyekeztünk a politikai témákat egy kicsit könnyedebb köntösben megvizsgálni és lendületes hangvételben megbeszélni. Műsorvezető: Mészáros Nóra.

  • Komment - Miért akar új választást Karácsony Gergely?

Vendégeink: 

  • Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője 
  • Sarkadi-Illyés Csaba, az Economx újságírója
  • Varga Ádám, a PestiSrácok újságírója
  • Nagy Károly, a Transzparens Újságírásért Alapítvány elnöke 

A tartalomból: 

Folytatódik a választási káosz Budapesten - vendégeink szerint a rekordszámú érvénytelen szavazat a főpolgármester felelőssége, mivel nem tudott egy korrekt választást lebonyolítani Budapesten. De vajon miért szeretne ennyire új szavazást Karácsony Gergely? Magyar Péter szavazást indított arról, felvegye-e listavezetői mandátumát az Európai Parlamentben ... A Tisza Párt alelnöke korábban 20 ezer eurós kamuállásnak nevezte az EP-képviselői munkát - vajon most mégis elvállalja vagy nem tudja elengedni a budapesti jelenlétet? És végül .. Focilázban Európa, a magyar válogatott veszített Svájc ellen - de vajon kell-e ezért bárkit hibáztatni?

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!