2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Komment

Elindult a HírTV új műsora, a Komment + videó

A júniusi választások után fog kiderülni, hogy Magyar Péter politikája milyen úton folytatódik tovább - többek között ez is témája volt a Hír Tv új műsorának, a Kommentnek.

  • Elindult a HírTV új műsora, a Komment + videó

Brenner Koloman, országgyűlési képviselő, Jobbik-Konzervatívok: "Várnánk azt, amikor már körvonalazódik az ő ideológiája, egyelőre még ez a valóság-show tart..."

Magyar Péter vasárnapi tüntetése is témája volt a Hír TV új műsorának, a Kommentnek. A négy beszélgetőpartner a legfontosabb híreket, és az online térben ezekről megjelenő véleményeket vitatja meg Mészáros Nóra műsorvezetővel. A Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője Magyar Péter politikai karrierjével kapcsolatban azt mondta, a választások után fog kiderülni, hogy a Tisza Párt alelnöke milyen utat jár majd be.

Brenner Koloman, országgyűlési képviselő, Jobbik-Konzervatívok: "Szerintem '26-ig derül az majd ki, hogy június 9-e után Magyar Péter és a pártja, még egyszer mondom jelenleg ideológiailag számomra még nem egyértelmű. A március 15-i beszédét végighallgattam, egyetlenegy olyan mondata nem volt, amelyiket bármilyen ellenzéki politikus az elmúlt tizennégy évben nem mondott volna el, tehát én azt gondolom, hogy majd a puding próbája az evés, június 10-től egy teljesen más világ lesz, mert pártelnökként kell viselkednie Magyar Péternek, és nem ez a jelenlegi roadshow fog folytatódni."

A csalódott ellenzéki szavazók is megjelenhettek a hétvégi demonstráción - erről már a Transzparens Újságírásért Alapítvány vezetője beszélt. Nagy Károly szerint azonban vannak olyan napok, amelyeknek nem a politikáról kellene szólniuk.

Nagy Károly, a Transzparens Újságírásért Alapítvány vezetője: "Most talán ez egy újabb Márki-Zay Péter-jellegű valóságshow, ahogy Koloman mondtad, viszont én nem tudok elmenni amellett, hogy tegnap mégis anyák napja volt. Vannak olyan ünnepek, olyan alkalmak, amikor nem a pártpolitikával §§§kellene foglalkozniuk az embereknek, hanem a családjukkal, szeretteikkel."

A műsorban a fővárosi ügyek is terítékre kerültek: a Fidelitas budapesti elnöke szerint Karácsony Gergelynél jelenleg nem lenne nehéz jobb főpolgármestert találni.

Renge Zsolt, budapesti elnök, Fidelitas: "Látszik, hogy az embereknek van igénye arra, hogy tényleg egy erős és ne csak egy szakember-fronton, egyébként jó szakember vezesse a várost, hanem tényleg egy olyan tapasztalattal is rendelkező, városvezetői tapasztalattal is rendelkező politikus, mint Alexandra."

Emlékeztetett, a legutóbbi felmérések szerint Szentkirályi Alexandra megelőzte Vitézy Dávidot, még úgy is, hogy Brenner Koloman visszalépett a javára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!